Vrienden

Het GenOOtschap is geen ledenvereniging. De Gidsenwerking Fort 8 die er een onderdeel van is, dus evenmin. Maar wij zijn wel op zoek naar vrienden om onze werking te kunnen uitbreiden. Vrienden zijn sponsors zonder commercieel doel. Het zijn onbaatzuchtige mensen met een hart voor cultuur en erfgoed. Het zijn mensen die onze activiteiten niet enkel bijwonen, maar onze acties ook financieel willen ondersteunen. Voor 10 euro per jaar bent u al vriend. En hoe meer u geeft, hoe hechter onze vriendschap wordt. Voor 20 euro bent u dikke vriend en voor 30 euro per jaar krijgt u een bewijs van dikste vriend. Voor 50 euro rollen wij de rode loper voor u uit. Uw geld wordt goed besteed. Wie fort 8 al een keer bezocht, weet wat wij zoal doen.
Heel wat middelen gaan naar de opkuis van het fort. Er werd beheersmateriaal aangekocht, gaande van werkhandschoenen en dweilen tot kruiwagens en een bladblazer. Tegelijk blijven wij sterk inzetten op erfgoededucatie. Want wij richten ons voor een belangrijk deel op het jonge volkje, zowel voor onze projecten op Fort 8 als in de rest van het district. Het samenstellen van een erfgoedkoffer over de Groote Oorlog is daar een onderdeel van. Wij bouwen ook een bezoekerscentrum uit. Zo kunnen mensen die minder mobiel zijn ook het fort bezoeken.

Vriend worden is eenvoudig. Je stort het bedrag voor het type vriend dat je wil zijn op ons rekeningnummer BE58 9796 5635 7979. en klaar is kees.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten