vrijdag 1 augustus 2014

HET GENOOTSCHAP/GIDSENWERKING FORT 8 ZOEKT VRIENDEN !

Het GenOOtschap is geen ledenvereniging. De Gidsenwerking Fort 8 die er een onderdeel van is, dus evenmin. Maar wij zijn wel op zoek naar vrienden om onze werking te kunnen uitbreiden. Vrienden zijn sponsors zonder commercieel doel. Het zijn onbaatzuchtige mensen met een hart voor cultuur en erfgoed. Het zijn mensen die onze activiteiten niet enkel bijwonen, maar onze acties ook financieel willen ondersteunen. Voor 10 euro per jaar bent u al vriend. En hoe meer u geeft, hoe hechter onze vriendschap wordt. Voor 20 euro bent u dikke vriend en voor 30 euro per jaar krijgt u een bewijs van dikste vriend. Uw geld wordt goed besteed. Wie fort 8 al een keer bezocht, weet wat wij zoal doen.
Momenteel gaat onze aandacht haast onverdeeld naar de opkuis van het fort. Er werd beheersmateriaal aangekocht, gaande van werkhandschoenen en dweilen tot een kruiwagen. Heel wat stort werd verzameld en met de hulp van het district wordt het binnenkort opgehaald. Verder blijven wij inzetten op erfgoededucatie. Want wij richten ons voor een belangrijk deel op het jonge volkje, zowel voor onze projecten op Fort 8 als in de rest van het district. Het samenstellen van een erfgoedkoffer over de Groote Oorlog is daar een onderdeel van. 

Vriend worden is eenvoudig. Je stort het bedrag voor het type vriend dat je wil zijn op ons rekeningnummer BE58 9796 5635 7979. en klaar is kees.


SAMEN ZETTEN WE FORT 8 OP DE KAART

Geen opmerkingen:

Een reactie posten