vrijdag 6 februari 2015

With a little help from our friends

Geen tijd om langer te rusten. Zondag 8/2 gaan de grote opruimwerken op het fort opnieuw van start. Kamer na kamer maken wij het gebouw schoon. Wat anderen achterlieten, ruimen wij op.
Na twee maanden van wat kalmer aan doen... of toch niet echt. Want in de twee voorbije wintermaanden hebben wij helemaal niet stilgezeten.  Er werden opbergrekken gekocht en het materiaal werd gesorteerd. Het opruimen na een activiteit zou hierdoor een pak sneller moeten gaan.  In het gidsenlokaal is er opnieuw ruimte om te bewegen en om de ademen.  En dus ook om te vergaderen en plannen te maken.

In enkele van die lege, propere ruimten op het gelijkvloers willen de gidsen een bezoekerscentrum realiseren. Zo kan het fort ook toegankelijk gemaakt worden  voor rolstoelgebruikers. Via beeldschermen kan men het fort virtueel bezoeken.  Wij hebben hiervoor een project ingediend bij het district, maar wij maken ons sterk dat we met de hulp van onze vrienden al een heel eind geraken. Vorig jaar konden wij dankzij onze vrienden drie  afsluitbare vitrinekasten aankopen.

Voor 10 euro per jaar bent u onze vriend. Dikke vrienden steunen ons met 20 euro per jaar en onze dikste vrienden betalen 30 euro.  Buiten categorie  zijn onze supervrienden. Met 50 euro per jaar maken zij heel wat mogelijk voor onze werking. Onze dikste vrienden en supervrienden genieten van bepaalde voordelen in onze shop en krijgen een VIP behandeling bij onze activiteiten. Let wel, onze vrienden zijn géén lid van de vereniging. U twijfelt nog? Kom gewoon eens langs op de werkdag. Vanaf 10 uur bent u welkom in het binnenfort. 

Storten doe je op rekeningnummer BE58 9796 5635 7979 van Het GenOOtschap - Hoboken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten