maandag 11 april 2016

Eén zwaluw maakt de lente niet...

Maar met meer dan 50 deelnemers aan onze eerste wandeling van het jaar kunnen wij niet anders dan gelukkig zijn. Het is de beste seizoensopener in ons intussen meer dan 7-jarig bestaan. Gelukkig hebben wij steeds een extra gids achter de hand om te grote groepen te delen. En bij de eerste wandeling stonden er nog 3 paraat. Toch was het uiteindelijk een 'reservist' van fort 7 die de helft van de bezoekers op sleeptouw nam. Topsamenwerking.
Elk jaar is onze werking gegroeid, van een paar honderd bezoekers naar meer dan 2000 vorig jaar.smile-emoticon
Onze nieuwe gids Marcel heeft zijn vuurdoop met glans doorstaan. Proficiat! Philippe wordt van harte bedankt voor de depannage. Zo konden Bart en Frank verder werken aan het onderhoud.
In het binnenfort wachtte het publiek nog een extra attractie: Foxnov en de Erfgoedgilde hielden in vol ornaat drill oefeningen.
Deze rondleiding gemist? Geen nood: op 15 mei met de fortengordel staan wij opnieuw voor u klaar. Dan programmeren wij 2 fietstochten onder begeleiding en 6 begeleide wandelingen. Vrij bezoek is ook mogelijk. Het volledige programma kan je lezen op deze blog.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten