dinsdag 17 oktober 2017

Fortendag 2017 - uitnodiging

Geachte fortgebruiker, -bezitter, - fanaat,
Beste liefhebber van architectuur en geschiedenis,
Beste verzamelaar,
Beste.....,


Op 12 november e.k. gaat in het fort van Hoboken voor de vierde keer een Fortendag door. En de fort(w)achters willen graag dat u daar bij bent.

Samen zetten we de forten op de kaart. Alle forten zijn immers waardevol erfgoed. Heel wat fortwerkingen steunen op vrijwilligers die niet worden ondersteund door een grotere organisatie of een lokale overheid. Met beperkte middelen ontsluiten zij niettemin hun fort met rondleidingen, lezingen, tentoonstellingen enz.

Het is vanuit die optiek dat de gidsenwerking van Fort 8 de bezitters, gidsen, gebruikers, enz. van andere forten uitnodigt op hun bescheiden 'fortendag' op 12 november. Want samen zijn we sterker.

Stel de werking van uw vereniging of de invulling van uw fort voor aan het publiek. Deelnemen met een infostand is gratis, de bezoekers betalen geen toegang. Aan elke stand wordt elektriciteit voorzien. De prijs van eten en drinken wordt zo laag mogelijk gehouden.

Wij hopen jullie (opnieuw) te kunnen begroeten op 12 november. De beurs gaat door van 10 tot 17 uur. Opstellen kan vanaf 8 uur. Standhouders kunnen vlakbij parkeren.

Vriendelijke groeten,

De Fort(w)achters
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten