donderdag 21 september 2017

Kunstenaars gezocht voor Brialmontmartre


Op zondag  8 oktober gaat op het fort van Hoboken onze jaarlijkse eigenzinnige, niet gesubsidieerde kunstmarkt "Brialmontmartre" door. De naam verwijst enerzijds naar "Montmartre", de bekende wijk in Parijs en anderzijds naar Henri Alexis Brialmont, de ontwerper van de fortengordel rond Antwerpen.  Dit is reeds de 4de editie.
Kunstenaars zijn hierbij uitgenodigd. De meest uiteenlopende vormen van kunst en expressie zijn welkom: schilderen, tekenen,  beeldhouwen, fotografie, keramiek, maar ook zang, poëzie kunnen bij ons een plaats krijgen. Twee jaar geleden hadden wij enkele dichters en schrijvers te gast in ons literair salon en vorig jaar zong Mariona Smets te pannen van het dak.
Wij voorzien voor elke standhouder een ruime plaats.  Wij zorgen voor tafels en stoelen, voor een tentje of een regenzeil zorg je zelf.  We hebben ook enkele rasterpanelen ter beschikking. Als het echt pijpenstelen giet, is er mogelijkheid om binnen op te stellen.
Wees creatief! Laat je inspireren door het échte Montmartre. Breng schildersezel, boetseerstoel of tekenblok mee en ga ter plaatse aan de slag.
Opstellen kan vanaf 8 uur 's morgens. Om 11 uur gaan we van start tot 17 uur. 
Kostprijs
Voor een standplaats vragen wij slechts 5 euro, vooraf te betalen via overschrijving op BE58 9796 5635 7979 van Het GenOOtschap. Wij rekenen erop dat je tot het einde blijft.

Inschrijven  
Je bent ingeschreven als wij je betaling ontvangen hebben.

Natje - droogje
Het pop up cafetaria van de gidsen is vanaf 's morgens actief om u van het nodige te voorzien. Deelnemers krijgen korting in onze kantine.

Boeren, burgers en buitenlui
Nodig heel je familie, je straat, al je vrienden en collega's uit voor dit fijne kunstmarktje op één van de mooiste plaatsen van Hoboken.

Rondleiding
Bovendien voorzien wij om 14 uur, geheel gratis, een historische rondleiding.


Samen zetten wij fort 8 op de kaart

Geen opmerkingen:

Een reactie posten