maandag 14 september 2015

De zon is gratis, onze vriendschap niet ....Het GenOOtschap is geen ledenvereniging. De Gidsenwerking Fort 8 die er een onderdeel van is, dus evenmin. Maar wij zijn wel op zoek naar vrienden om onze werking te kunnen uitbreiden. Vrienden zijn sponsors zonder commercieel doel. Het zijn onbaatzuchtige mensen met een hart voor cultuur en erfgoed. Het zijn mensen die onze activiteiten niet enkel bijwonen, maar onze acties ook financieel willen ondersteunen. Voor 10 euro per jaar bent u al vriend. En hoe meer u geeft, hoe hechter onze vriendschap wordt. Voor 20 euro bent u dikke vriend en voor 30 euro per jaar krijgt u een bewijs van dikste vriend. Supervrienden menen het écht en geven 50 euro per jaar.
Uw geld wordt goed besteed. Wie fort 8 al een keer bezocht, weet wat wij zoal doen.
Aanvankelijk ging onze aandacht haast onverdeeld naar de opkuis van het fort. Er werd beheersmateriaal aangekocht, gaande van werkhandschoenen en dweilen tot een kruiwagen. Heel wat stort werd intussen verzameld en opgehaald. 

Maar wij blijven tegelijk stevig inzetten op erfgoededucatie. Want wij richten ons voor een belangrijk deel op het jonge volkje, zowel voor onze projecten op Fort 8 als in de rest van het district. We hebben al het verkenningsspel voor gezinnen en voor klassen en er wordt gewerkt aan een erfgoedkoffer over de Groote Oorlog en aan een speciale rondleiding voor kinderen. 


Vriend worden is eenvoudig. Je stort het bedrag voor het type vriend dat je wil zijn op ons rekeningnummer BE58 9796 5635 7979. en klaar is kees.


SAMEN ZETTEN WE FORT 8 OP DE KAART

Geen opmerkingen:

Een reactie posten